CoThink

Menu
  1. Nederlandse website
  2. English website
  3. Site francais
  4. Deutsche website

.R&ME

Leergang Reliability- en Maintenance Engineering 

In samenwerking met de NVDO (Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud) ontwikkelde CoThink de modulaire leergang vaardigheden voor Reliability & Maintenance Engineering. Inmiddels is deze leergang uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel in de persoonlijke ontwikkeling van iedere verbeteraar die zich bezig houdt met Reliability- en Maintenance Engineering.

In de leergang wordt aandacht besteed aan procesbegeleiding en pragmatische toepassing daarvan op het vakgebied van Asset Management.  Het hanteren van een gestructureerde aanpak is daarbij van groot belang. Daarom maakt de deelnemer uitgebreid kennis met de beste methoden en leert vooral welke methode hij wanneer en hoe moet toepassen.

Uiteraard speelt inbedding van de functie in de organisatie een belangrijk rol. In de leergang besteden we tevens aandacht aan voorwaarden voor succesvolle implementatie. Niet alleen de ‘harde’, maar ook de ‘hardnekkige’ kant krijgt ruimschoots aandacht. Het programma is afgestemd op de behoefte van de markt. Hiertoe is een adviescommissie opgericht. 

Deelname

Deze leergang geven wij, al dan niet in aangepaste vorm ook incompany. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je. Onze brochure is beschikbaar, net als het programma en plannings overzicht 2020 of . U kunt zich hier online inschrijven.

Ga naar de andere training

R&ME

R&ME 37

Leergang Reliability & Maintenance Engineering 37

Lees meer
  1.  Faciliteren
  2.  Trainen
  3.  Implementeren
  4.  Contact