Home > Expertise > Trainingen > Analytical Thinking Skills for Young Professionals
Analytical Thinking Skills for Young ProfessionalsTraining

Analytical Thinking Skills for Young Professionals

Train je talenten, groei je toekomst tegemoet

Leidinggeven gaat om persoonlijke ontwikkeling. Hoe manoeuvreer je behendig tussen verschillende belangen en hoe vertaal je de bedrijfsvisie naar prioriteiten en de juiste richting.


Succesvolle managers onderscheiden zich door:
  • probleemoplossing
  • zelfmanagement
  • besluitvaardigheid

Je wilt grip houden in de dagelijkse complexiteit en groeien. Minder gedoe, meer kwaliteit, eigenaarschap én scoren.

Of je nu aanstormend talent bent of al vlieguren gemaakt hebt, het proces van oplossing naar besluitvorming is vaak complex en tijdrovend. Jij maakt hierin een cruciaal verschil als je duidelijkheid geeft. Het verschil tussen hoofdzaken en bijzaken, feiten van meningen, oorzaak-gevolg en dat je de betrokkenheid van de stakeholders weet te organiseren.

VOOR WIE

Je wilt je verder ontwikkelen als leider, beter worden in je sturende en coachende rol. Of je nu werkt aan strategische doelen, lastige situaties met een team, klantklachten óf operationele verstoringen moet oplossen, je wilt gestructureerd je boodschap overbrengen. Dat is wat effectieve leiders doen.

Deze training is voor ambitieuze professionals en leidinggevenden die weer een stap in hun ontwikkeling willen maken. Een aanrader? Een must!

4 losse dagen om zoveel mogelijk rendement te halen uit de training door tussentijds praktijkopdrachten te laten doen met geplande coaching momenten.

Inhoud training

Hoe tof zou het zijn als je hiervoor extra tools krijgt. Dat je grip krijgt op complexe situaties en de impact visualiseert. Dat je ervaart hoe je politieke gevoeligheden makkelijker bespreekbaar maakt en weerstand voorkomt.

Leer feiten te ontrafelen en de echte oorzaken te vinden. Op basis hiervan sta je steviger in je schoenen en kom je snel tot het juiste besluit. Omdat je complexe zaken transparant, eenvoudig en visueel maakt. Dit is extreem waardevol voor de communicatie en het inzicht bij alle betrokkenen. Je creëert vertrouwen dat de klus geklaard wordt.

Dit levert het je op:

In de training Analytical Thinking Skills for Young Professionals krijg je een stevige basisuitrusting. Je leert met super bruikbare tools hoe je complexiteit behapbaar maakt.
  • Je brengt gestructureerd en succesvol je boodschap over
  • Je haalt met minder energie meer resultaat
  • Je weet met invloed en draagvlak te overtuigen
  • Je wordt goed in het ontrafelen en visueel maken van complexiteit


Trainingsoverzicht

Deel deze pagina op

terug naar de training

Selecteer een startdatum

22 mei 2024
Classroom
Lesdagen
Dag 1 & 2 - 22 en 23 mei 2024
Dag 3 & 4 - 5 en 6 juni 2024
Dagelijks van 9.00 - 17.00 uur

Locatie
CoThink - ErmeloGroepsgrootte
Minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers per classroom training.

Investering
Deze training vraagt een investering in tijd en geld: € 2.100,-. Dit bedrag is inclusief 4x lunch , e-learning, alle materialen en exclusief btw. Voorafgaand aan de 4-daagse training bestudeer je e-learning modules, dit is ca. 2,5 uur studie.
Eventueel te boeken voor- en/of tussenovernachtingen met ontbijt zijn voor eigen rekening. Geef je voorkeur, evenals dieetwensen of allergieën, aan op het online inschrijfformulier via de gele aanmeldbutton.

Mogelijkheden
Wil je deze training met collega's als maatwerk in-company of in het Engels, Frans of Duits doen? Neem voor vragen hierover gerust contact met ons op.

andere interessante trainingen