Webinars en Events

Jaarlijks organiseren we gratis Webinars en CoEvents om actief kennis en ervaring met elkaar te delen. Deze sessies blijken één van de succesvolle manieren om dieper op thema's in te gaan.


Voor wie? 

Iedereen. Als je wilt meedenken en je voordeel wilt doen met onze tips en praktische, direct toepasbare vaardigheden.
Webinars en events ontstaan uit thema’s waaraan CoThink werkt. Zoals problemen oplossen, oorzaakanalyse, omgaan met risico’s, informatie presenteren, de menselijke factor en incident management. Het boeit ons hoe mensen hierover denken. En voor wie CoThink nog niet kent is het een mooie gelegenheid om met ons kennis te maken. Je bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Check de agenda voor data van geplande webinars en events en meld je online aan.

agenda

Events
<april 2024>
madiwodovrzazo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
6789101112

Geplande events

Co-Event: AI vs. The Problem Solver

21-05-2024 Op 21 mei een Co-Event CoThink Style over AI vs. The Problem Solver.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden!

220 4kant

Reliability & Maintenance Engineer; Essentieel voor bestaanszekerheid

27-06-2024 Tijdens deze eenmalige en bijzondere middag (voor max. 30 aanmelders) leer je van de sprekers, van elkaar en is er gelegenheid tot discussie. NVDO en CoThink nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze unieke middag, samen met je collega’s en/of relaties. Meld je aan voor deze inloopmiddag en ontvang een kortingsvoucher voor je deelname aan de Leergang R&ME.

Programma (14.00-16.30 uur)

1. Ontvangst en introductie sprekers door dagvoorzitter Ron Vonk. Docent NVDO Maintenance Academy en Managing Partner CoThink


2. Hugo Brummelhuis, Asset Specialist bij TenneT

`De cruciale rol van de R&ME’er tijdens de energietransitie'
Als beheerder van het hoogspanningsnet in Nederland en Duitsland speelt Tennet een cruciale rol in de energietransitie. Miljarden worden geïnvesteerd in het verzwaren van bestaande verbindingen, vervanging en uitbreiding van bestaande hoogspanningsstations en de bouw van nieuwe verbindingen en hoogspanningsstations.

Tijdens deze werkzaamheden moet het licht blijven branden; beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de assets is van vitaal belang. Leer wat de rol van de Reliability- en Maintenance Engineer is, welke bestaande methoden en technieken ze gebruiken en welke innovaties ze inzetten.

Netwerkpauze

3. Peter Drolenga, Teammanager Planning & Databeheer bij Vitens 

'Impact van falen van een productielocatie op de levering van drinkwater'
Elke vier jaar stellen drinkwaterbedrijven een leveringsplan op om te waarborgen dat er voldoende drinkwater van goede kwaliteit beschikbaar is. Deze analyse zorgt tot op heden voor een robuuste opzet van het drinkwater in Nederland. Alleen is dit minder goed toepasbaar voor Asset Management beslissingen over ontwerp, onderhoud en vervanging van onderdelen van het drinkwatersysteem.

In het geval van een storing (leidingbreuk of uitval van een productielocatie) spreekt men over ongeplande OLM (ondermaatse leveringsminuten). Om deze OLM te berekenen gebruik je een methodiek van twee expertises, namelijk: hydraulisch modelleren en Reliability Engineering. Hierbij vertaal je onderhoudsgegevens en expertdata over het faalgedrag van assets naar uitvalscenario’s voor productielocaties.

Afsluiting door de dagvoorzitter en netwerkborrel

NVDO Verenigingsgebouw te Houten
Donderdag 27 juni 2024
14.00 - 16.30 uur

De inloopmiddag is kosteloos en iedereen is welkom!
Indien je afwezig bent zonder afmelding vooraf, brengen wij no-show-kosten van € 75,- in rekening.

Let op: aanmelden

Er is plek voor 30 deelnemers, toekenning van een deelnameplek geschiedt op volgorde van binnenkomst.

Deel deze pagina op