Home > Blogs en meer > Whitepapers > Leergang Operational Technology Engineer
OTeng220

Leergang Operational Technology Engineer

08-07-2021 Unieke samenwerking voor een unieke nieuwe leergang!

Door de toenemende mate van automatisering in productie-omgevingen ontstaat er een nieuwe discipline op het snijvlak van Engineering en IT: Operational Technology (OT). Bekijk de introductiepresentatie van deze leergang.

Naast de al bekende Reliability- en Maintenance Engineer vraagt dat om de invulling van een nieuwe vitale functie: “OT Engineer”. Een medewerker met een unieke set aan inhoudelijke kennis, methodische vaardigheden en soft skills.

Wij zijn er trots op dat we samen met onze partners Brunel, MaxGrip, Actemium en Wonderware Benelux een geheel nieuwe leergang hebben samengesteld die precies die combinatie van competenties helpen ontwikkelen. Wil je weten wat deze leergang voor jou of jouw organisatie kan betekenen, neem dan even contact met Ron Vonk op.

Meer Whitepapers

geslaagd

Problem Solving & Root Cause Analyse: Skills for Life

23-05-2022 Problem Solving is een vaardigheid die je in iedere functie nodig hebt.

doolhof

Leren van grote incidenten

19-01-2022 Op 24 juni 2019 werd Nederland geconfronteerd met de impact van een groot telecomprobleem: het noodnummer 112 was in heel Nederland urenlang op geen enkele manier bereikbaar! Niet verwonderlijk dat de betrokken dienstverleners maar ook de ministeries en de landelijke politiek snel antwoord wilden hebben op vragen als “Hoe heeft dit kunnen gebeuren?” en vooral “Hoe gaan we dit in de toekomst voorkomen?”.

RCAincomp2

RCA op de werkvloer

20-01-2020 Maatwerk training voor jouw bedrijf