CoThink Event Mapping post-its en stiften

De beste Event Maps maak je met unieke CoThink post-its, speciaal voor jou ontworpen. Gecertificeerde Facilitators gebruiken ze, dat wil jij natuurlijk ook. Hetzelfde geldt voor de stiften waarmee we werken. De juiste kleur voor een herkenbare structuur. Je hebt er lang plezier van...en geniet van de heerlijke geur.


eenduidig in beeld en Structuur, tot in de finesses . . .

CoThink Event Mapping Post-its 

Je kunt losse blokjes bestellen. We hebben ook een standaard pakket met 20 blokjes.

9 Blauw
2 Lichtgroen
1 Donkergroen
4 Lichtgeel
2 Donkergeel
1 Rood
1 Paars


Het standaard pakket kost โ‚ฌ 55,00.Losse blokjes (50 vel) zijn โ‚ฌ 3,00 per stuk.
Prijzen zijn excl. BTW en bezorging.

STIFTEN

De stiften leveren we per twaalf (1 doosje).
Elke combinatie van Blauw, Zwart, Groen of Rood is mogelijk.
Een doosje van 12 stiften kost โ‚ฌ 33,00 excl. BTW en bezorging.

Direct bestellen kan hier.

Deel deze pagina op

Onze expertise

Faciliteren

Problemen oplossen รฉn voorkomen. Een CoThink facilitator helpt je om vakkundig scherp te krijgen waar het precies om draait. We pakken het aan met heldere procesbegeleiding. Zo krijg je antwoorden op complexe vraagstukken, los je problemen sneller op en bespaar je kostbare tijd.

Training

Een CoThink training is een belevenis. Als bevlogen trainers bieden we methodieken en vaardigheden die meteen toegepast kunnen worden in de praktijk. Dit kan bij ons, op locatie, online, incompany, wereldwijd en als het nodig is op maat. Je kunt รฉn wilt de nieuwe vaardigheden direct toepassen in je dagelijks werk. Echte skills for life leren?

Advies

Je wilt ambities en doelen waarmaken en betrouwbare kwaliteit leveren. Vaak moet er dan eerst wat veranderen. We weten hoe je dat aanpakt. Samen gaan we aan de slag met het inrichten van jouw operationele processen en alles wat daarbij komt kijken. Van het (wereldwijd) implementeren van nieuwe werkwijzen tot verbeteren van teamcommunicatie.