Home > Aanmelden training > Problem Solving & RCA - Essentials

Aanmelden training
PS & RCA Essentials

Startdatum*
v
Naam*
Functie*
Bedrijf*
Telefoon werk*
E-mail*
De factuur kan CoThink zenden naar:
Bedrijf*
T.a.v.
Postadres
Postcode + Woonplaats
Land
Btw-nummer
Inkoopnummer
E-mail
Overnachting
Wil je graag dat wij een overnachting voor je reserveren?
Geef de gewenste data aan ons door bij `Opmerkingen' ook je dieetwensen!
Opmerkingen
Gegevens leidinggevende
Jouw leidinggevende speelt een belangrijke rol in het succes van deze training. Bijvoorbeeld bij het invullen voor randvoorwaarden die zorgen dat je je goed kunt voorbereiden, deelnemen en bij de uitvoer van opdrachten in de praktijk. Maar ook bij het afspreken en invullen van verwachtingen. We betrekken daarom graag je leidinggevende:
Naam*
E-mail*
Telefoon
De open inschrijving training is op 2 dagen van 9-17 u en kost € 1.050,-. (Online train je in 4 x 3 uur).  Dit bedrag is inclusief lunch en exclusief btw. Geef je datumvoorkeur, evenals dieetwensen of allergieën aan op het online inschrijfformulier via de gele aanmeldbutton.

Toegang tot de training wordt verleend op basis van het vooraf betalen van de factuur of het opgeven van een referentienummer, zoals aangegeven in onze Algemene voorwaarden

Sommige bedrijven nemen facturen alleen in behandeling onder vermelding van een referentienummer. Dit kan een ordernummer, kostenplaats, PO-nummer e.d. zijn. Dit hoeft niet voor u te gelden. Neem bij twijfel contact op met uw financiële afdeling.
Verzenden