Home > Aanmelden training > Problem Solving & Decision Making

Aanmelden training
PSDM

Startdatum*
v
Naam
Functie
Bedrijf
Telefoon werk
E-mail*
De factuur kan CoThink zenden naar :
Bedrijf
T.a.v.
Postadres
Postcode + Woonplaats
Land
BTW nummer
Inkoopnummer
E-mail
Overnachting
Wil je graag dat wij een overnachting voor je reserveren?
Geef de gewenste data aan ons door bij Opmerkingen 
Opmerkingen
Gegevens leidinggevende
Jouw leidinggevende speelt een belangrijke rol in het succes van deze training. Bijvoorbeeld bij het invullen voor randvoorwaarden die zorgen dat je je goed kunt voorbereiden, deelnemen en bij de uitvoer van opdrachten in de praktijk. Maar ook bij het afspreken en invullen van verwachtingen. We betrekken daarom graag je leidinggevende:
Naam
E-mail
Telefoon
De training vraagt een investering in tijd en geld. Voorafgaand aan de 4-daagse training bestudeer je een aantal e-learning modules van ca. 2,5 uur studie. De training kost € 2.100,- ex btw. Klik op de gele aanmeldbutton en schrijf je online in!

Bij de classroom training kun je een voor- en/of tussen overnachting boeken. Geef dit dan even aan op het inschrijfformulier


Toegang tot de training wordt verleend op basis van het vooraf betalen van de factuur of het opgeven van een referentienummer, zoals aangegeven in onze Algemene voorwaarden

Sommige bedrijven nemen facturen alleen in behandeling onder vermelding van een referentienummer. Dit kan een ordernummer, kostenplaats, PO-nummer e.d. zijn. Dit hoeft niet voor u te gelden. Neem bij twijfel contact op met uw financiële afdeling.
Verzenden