CoThink

Menu
 1. Nederlandse website
 2. English website
 3. Site francais
 4. Deutsche website

.CoEvents

CoEvents

CoEvents

Een paar maal per jaar organiseren we leuke interactieve kennissessies. Het doel is kennis en ervaring met elkaar te delen en daar dieper op in te gaan. Bij ieder CoEvent is één van de CoThink consultants de host. We hebben geregeld gastsprekers met praktijk voorbeelden en/of nieuwe inzichten en we gaan met elkaar ook aan de slag! 

Voor wie?

Iedereen. Als je wilt meedenken over de thema’s waar CoThink aan werkt. Dat gaat over problemen oplossen, oorzaakanalyse, omgaan met risico’s, informatie presenteren, de menselijke factor en incident management. Het boeit ons hoe mensen hierover denken. En dat doen we graag samen. Voor wie CoThink nog niet kent is het een mooie gelegenheid om met CoThink kennis te maken. Je bent van harte welkom!

Praktisch?

 • Locatie: CoEvents vinden plaats bij CoThink in Ermelo.
 • Inloop: Vanaf 13:00 ben je welkom.
 • Tijd: De sessie start om 13:30 en duurt tot ongeveer 16:30
 • Kosten: Deelname is kostenloos, maar meld je aub wel aan. Je krijgt dan van ons te horen of er nog plek is en of het CoEvent zeker door gaat
 • Het CoEvent gaat alleen door bij voldoende belangstelling.

Geïnteresseerd?

Maak je interesse kenbaar via dit interesse--formulier. Hieronder vind je het overzicht van de CoEvents die we al gepland hebben.

CoEvent

CoEvent - Making Things Visible (wordt verzet ivm Corona)

In een wereld die steeds complexer wordt en waar meer en meer data beschikbaar komt zijn twee dingen cruciaal: begrijpen we waar het over gaat en waar moeten we dan naar kijken?

Lees meer

CoEvent - De vele toepassingsmogelijkheden van Event Mapping

In deze kennissessie staat de brede toepassing van de methode Event Mapping centraal.

Lees meer

CoEvent - 5 essentiƫle skills voor Major Incident Managers

Er is een acuute verstoring met heel veel impact! Er is weinig tijd, choas, nog niet genoeg informatie, druk van klanten en management. Hoe pak je dat als Major Incident Manager goed aan zonder in de bekende valkuilen te vallen?

Lees meer

CoEvent - In 3 stappen naar changes zonder incidenten

Wist je dat meer dan 80% van de verstoringen (incidenten) in de ICT het gevolg zijn van wijzigingen (changes)? Niets meer wijzigen dus! Dat is natuurlijk geen optie, maar wat je wel kunt doen om hierin een groot verschil te maken?

Lees meer
 1.  Faciliteren
 2.  Trainen
 3.  Implementeren
 4.  Contact