CoThink

Menu
 1. Nederlandse website
 2. English website
 3. Site francais
 4. Deutsche website

.CoEvents

CoEvents

CoEvents

Een paar maal per jaar organiseren we kennissessies op onze trainingslocatie in Ermelo. Het doel is kennis en ervaring met elkaar te delen en daar dieper op in te gaan. Bij ieder CoEvent is één van de CoThink consultants de host. Hij zal de sessie leiden en inleiden vanuit onze praktijkervaring.

Voor wie?

Iedereen. Als je wilt meedenken over de thema’s waar CoThink aan werkt. Dat gaat over problemen oplossen, oorzaakanalyse, omgaan met risico’s, informatie presenteren, de menselijke factor en incident management. Het boeit ons hoe mensen hierover denken. En dat doen we graag samen. Voor wie CoThink nog niet kent is het een mooie gelegenheid om met CoThink kennis te maken. Je bent van harte welkom!

Praktisch?

 • Locatie: CoEvents vinden plaats bij CoThink in Ermelo.
 • Inloop: Vanaf 13:00 ben je welkom.
 • Tijd: De sessie start om 14:00 en duurt tot ongeveer 16:30
 • Kosten: Deelname is kostenloos, maar meld je aub wel aan. Je krijgt dan van ons te horen of er nog plek is en of het CoEvent zeker door gaat
 • Het CoEvent gaat alleen door bij voldoende belangstelling.

Geïnteresseerd?

Maak je interesse kenbaar via dit interesse--formulier. Hieronder vind je het overzicht van de CoEvents die we al gepland hebben.

 

 

CoEvent

CoEvent - Making Things Visible

Je bent van harte welkom bij ons CoEvent op 25 april 2019 in Ermelo. 

In een wereld die steeds complexer wordt en waar meer en meer data beschikbaar komt zijn twee dingen cruciaal: begrijpen we waar het over gaat en waar moeten we dan naar kijken?

Lees meer

CoEvent - 5 essentiƫle skills voor Major Incident Managers

Je bent van harte welkom bij ons CoEvent op 10 mei 2019 in Ermelo. In deze kennissessie gaan we het hebben over de 5 meest essentiële skills voor Major Incident Managers.

Lees meer
 1.  Faciliteren
 2.  Trainen
 3.  Implementeren
 4.  Contact