CoThink

Menu
 1. Nederlandse website
 2. English website
 3. Site francais
 4. Deutsche website

.CoEvents

CoEvents

CoEvents

Een paar maal per jaar organiseren we kennissessies op onze trainingslocatie in Ermelo. Het doel is kennis en ervaring met elkaar te delen en daar dieper op in te gaan. Bij ieder CoEvent is één van de CoThink consultants de host. Hij zal de sessie leiden en inleiden vanuit onze praktijkervaring.

Voor wie?

Iedereen. Als je wilt meedenken over de thema’s waar CoThink aan werkt. Dat gaat over problemen oplossen, oorzaakanalyse, omgaan met risico’s, informatie presenteren, de menselijke factor en incident management. Het boeit ons hoe mensen hierover denken. En dat doen we graag samen. Voor wie CoThink nog niet kent is het een mooie gelegenheid om met CoThink kennis te maken. Je bent van harte welkom!

Praktisch?

 • Locatie: CoEvents vinden plaats bij CoThink in Ermelo.
 • Inloop: Vanaf 13:00 ben je welkom.
 • Tijd: De sessie start om 13:30 en duurt tot ongeveer 16:30
 • Kosten: Deelname is kostenloos, maar meld je aub wel aan. Je krijgt dan van ons te horen of er nog plek is en of het CoEvent zeker door gaat
 • Het CoEvent gaat alleen door bij voldoende belangstelling.

Geïnteresseerd?

Maak je interesse kenbaar via dit interesse--formulier. Hieronder vind je het overzicht van de CoEvents die we al gepland hebben.

 

 

CoEvent

CoEvent - Succesvolle implementatie van RATIO

Je bent van harte welkom bij ons CoEvent over succesvolle implementatie van RATIO-methoden.

Tips en adviezen van onze 2 gastsprekers die hun ervaringen van implementatie in de dagelijkse praktijk graag met je delen én we introduceren de Transfertoolbox.

Lees meer

CoEvent - Problemen voorkomen met Big Data, A.I. en M.L

Je bent van harte welkom bij ons CoEvent op  in Ermelo. Deze kennissessie gaat over problemen voorkomen met Big Data, Artificial Intelligence en Machine Learning.

Lees meer
 1.  Faciliteren
 2.  Trainen
 3.  Implementeren
 4.  Contact