CoThink

Menu
  1. Nederlandse website
  2. English website
  3. Site francais
  4. Deutsche website

.Publicaties

Publicaties

Voorbeeld Event Map Corona crisis

Krijg overzicht en manage je corona crisis….met Event Mapping

De impact van Corona is ernstig en groot en welke omvang het krijgt weet niemand. Velen worden onrustig of zijn bezorgd omdat ze veel dingen niet weten. Deze onrust neem je weg door de aandacht te richten op wat we wel weten en transparant te zijn over zaken die nog onbekend zijn. Dat zijn veel onderwerpen tegelijk en dat kan ons brein niet aan. Het is te overweldigend en het overzicht ontbreekt.

Wat als…. je de situatie nou eens visualiseert? Had je al bedacht dat Event Mapping hiervoor ook een geweldig hulpmiddel is? Visualiseer de problemen, de gevolgen en de uitdagingen zodat je direct de juiste acties kan koppelen. Acties om het leed te beperken en acties om je afdeling/bedrijf voor te bereiden als de overheidsmaatregelen versoepelt worden. Klinkt dit te eenvoudig? Nou ja eerlijk is eerlijk, zo eenvoudig is het natuurlijk niet en het is ook niet in 5 minuten klaar. Daar kun je natuurlijk wel wat hulp bij gebruiken. 

Om het juiste overzicht te krijgen, faciliteren we on-line, veilig en vakkundig, jullie situatie. Klik op de Event Map voor PDF versie.

« Terug naar het overzicht
  1.  Faciliteren
  2.  Trainen
  3.  Implementeren
  4.  Contact