CoThink

Menu
  1. Nederlandse website
  2. English website
  3. Site francais
  4. Deutsche website

.Publicaties

Publicaties

Seminar Complex Problem Solving een succes!

Met ongeveer 100 actieve en enthousiaste deelnemers, was het seminiar Complex Problem Solving op vrijdag 10 februari een groot succes!

 

 

Aanleiding voor het seminar was het onderzoek van David en Michel naar de status van Complex Problem Solving in Nederland. David en Michel presenteerden hun conclusies en aanbevelingen en dat deden ze met grote klasse en een dosis humor. Hun presentatie is hieronder te vinden.

Voordat Michel en David hun presentatie gaven, trapte Michel Mulders van PwC het seminar af met een inspirerende presentatie over de 4Industriële Revolutie en de impact hiervan op de wereld. Op dit moment schrijft hij diverse blogs over het onderwerp (Blog 1). Na de presentatie van Michel en David werden de deelnemers getrakteerd op een interactieve ronde tafel discussie op vierkante tafels. Over de resultaten van de discussie zullen we later meer schrijven. 

Wat meerdere deelnemers opviel, was het enthousiasme dat iedereen meebracht tijdens de discussies en tijdens het hele event. Daar kunnen wij alleen maar dankbaar voor zijn. Voor ons smaakte het in ieder geval naar meer en we zullen jullie op de hoogte houden van het volgende event. Voor nu als laatste nog een sfeerimpressie. Hopelijk tot de volgende!

« Terug naar het overzicht
  1.  Faciliteren
  2.  Trainen
  3.  Implementeren
  4.  Contact