CoThink

Menu
  1. Nederlandse website
  2. English website
  3. Site francais
  4. Deutsche website

.Publicaties

Publicaties

Martijn tijdelijk uit de running

Hoe dat zo? Ik zal het even toelichten:

De korte versie van het verhaal:

Op 18 juli onderga ik een enkelbanden herstel operatie, en daarna volgt een revalidatie traject van ruim 6 weken. In die tijd is mijn logistieke vrijheid ernstig beperkt zullen we maar zeggen. Hoe is dat zo gekomen? Check direct de Event Map, of lees onder verder ..

De langere versie:

Een jaar geleden gingen mijn vrouw Tanja en ik mee voor een driedaagse zeiltocht op het prachtige zeiljacht Atruya. Samen met de eigenaars van Atruya (Frank en Bernadette) plande we een route van Makkum, via Den Over naar Den Helder en vervolgens naar Harlingen via de Waddenzee. Het  was helemaal top om onze liefde voor het zeilen te kunnen delen met fijne mensen, zeker als het ook nog eens prachtig weer is!

We zeilden op 22 juli van Makkum naar Den Oever. Op zo’n beetje driekwart van die tocht trok de zuidenwind aan van 2 naar 4 knopen. Dat is heerlijk om te zeilen. Het zeiljacht helde daardoor echter wel flink naar stuurboord. Schipper Frank installeerde toen een voeten-steunbalk op de kuipvloer waar we ons tegen af konden zetten. Hij waarschuwde nog, maar toch stapte ik een paar minuten later half op de steunbalk en verstuikte mijn enkel.

Dit is nog maar het begin van het verhaal. Het gaat me echter veel te veel tijd en woorden kosten om alle gevolgen op deze manier verder te beschrijven,. Dat kan natuurlijk veel effectiever. Lees verder ..

De meest effectieve versie:

Hoe zou een beroeps problem solver nu een prive probleem in kaart brengen? Ja, ook met een Event Map natuurlijk! Kijk er maar eens doorheen als je wil. Dat leest een stuk sneller dan 941 woorden, plus er staan een aantal ‘visuals’ bij om de context nog beter over te brengen. Klik op de Event Map afbeelding hieronder, om een grote PDF versie te zien. Wat vind je er van? Kun je de informatie zo effectiever en efficienter verwerken dan wanneer ik prachtige volzinnen had gemaakt? Voor de Event Map fans: wat in deze Event Map is nog discutabel of klopt er niet?

 

De conclusie:

In de komende weken (tm begin september) ben ik “enkel” digitaal en telefonisch te bereiken 😊

ps Als je ook wil leren hoe je zo'n Event Map goed maakt, hoe je 'm leest of hoe je kunt checken of het wel logisch is, neem dan even contact met me op.

« Terug naar het overzicht
  1.  Faciliteren
  2.  Trainen
  3.  Implementeren
  4.  Contact