CoThink

Menu
  1. Nederlandse website
  2. English website
  3. Site francais
  4. Deutsche website

.Nieuws

Nieuws

Succesvolle Reliability & Maintenance Engineers zetten eerst de feiten op een rij

“Zelfs thuis hebben ze het opgemerkt” vertelde Peter Hoogeland van Nuon. “Veel bewuster stel ik open vragen en zet ik eerst de feiten op een rij, voordat ik tot conclusies kom”. Dat lijkt een open deur, maar ga er maar eens doorheen. Tijdens de leergang heb ik daar flink mee kunnen oefenen. En kon ik die geleerde vaardigheden direct toepassen op Assetmanagement. “Muren zijn drempels geworden”.
 

Op 19 januari werd de 32ste leergang Vaardigheden voor Reliability & Maintenance Engineering (R&ME) afgesloten. Namens NVDO en CoThink ontvingen de negen deelnemers, in aanwezigheid van hun leidinggevenden, hun welverdiende en het alom gewaardeerde certificaat uit. Wij zijn er trots op dat we, samen met NVDO, al meer dan 15 jaar met een gedegen leergang een bijdrage mogen leveren aan de ontwikkeling van het vakgebied R&ME.

Alle deelnemers verzorgden een persoonlijke eindpresentatie. Zomaar een greep uit een aantal reacties: Floran van Wijk van Volker Infra Zeeland vertelde hoe hij als junior Maintenance Engineer succesvol een sessie begeleidde met experts die in totaal 200 jaar ervaring hebben. “Als maintenance engineer van een aannemer word je niet direct serieus genomen, maar ik heb onze toegevoegde waarde bewezen”. Naast de vele concepten die hij leerde, maakte hij ook een flinke  persoonlijk ontwikkeling door. Marijn Wijkhuijs van Gunvor vertelde beeldend dat hij niet meer in zijn eigen hokje blijft, maar zijn tas met analysetools pakt en aan de slag gaat met allerlei medewerkers om een diversiteit aan vraagstukken aan te pakken”.

Ferdi Baveld van SC Johnson krijgt een nieuwe rol binnen zijn bedrijf: “Ik zal er nu niets mee doen in het onderhoud, maar deze vaardigheden zijn algemeen toepasbaar bij coachend leidinggeven. Dus zal ik er nog veel plezier van hebben”. De volgende leergang (R&ME 34) start op  24 mei  2018. Voor meer informatie over het programma, de kosten en aanmelden, lees HIER verder

 

Achter vlnr:
·        Marijn Wijkhuijs, Gunvor
·        Ferdi Baveld, SC Johnson
·        Floran van Wijk, Volker Infra Zeeland
Midden vlnr:
·        Peter Hoogeland, Nuon
·        Ton Harmsen, Nuon
·        Terence Neesen, Mentor
Voor vlnr:
·        Jakob Smit, Nuon
·        Henk Harmens, Elementis
·        Arman Esmaili, NS / NedTrain

« Terug naar het overzicht
  1.  Faciliteren
  2.  Trainen
  3.  Implementeren
  4.  Contact