CoThink

Menu
 1. Nederlandse website
 2. English website
 3. Site francais
 4. Deutsche website

.Agenda

Agenda

CoEvent - 5 essentiële skills voor Major Incident Managers

Er is een acuute verstoring met heel veel impact! Er is weinig tijd, choas, nog niet genoeg informatie, druk van klanten en management. Hoe pak je dat als Major Incident Manager goed aan zonder in de bekende valkuilen te vallen?

Major Incident Management is een bijzondere vorm van problem solving. Maar wat is er nu precies anders dan bij 'gewoon' problem solving? Hoe zorgt een Major Incident Manager in zo'n moelijke situatie voor structuur is, goede samenwerking en het zo effectief en efficient mogelijk wegnemen van de impact? Wat is belangrijk om te zorgen dat jou major incident aanpak van per ongeluk vaak goed naar expres altijd ontwikkeld?

CoThinker Martijn Maas brengt vele jaren ervaring en een rugzak vol met praktijkverhalen mee naar deze mini masterclass in major incident management. Maar ook jou ervaring en je uitdagingen zijn van harte welkom.

Voor wie?

Ben jij wel eens verantwoordelijk voor het oplossen van een calamiteit, crisis of (major) incident onder hoge druk? Heb je een rol als Incident Manager, Calamiteiten manager, Crisis manager of Major Incident Manager? Vind je het gaaf om praktijk ervaringen te delen of te horen over het oplossen van grote verstoringen? Als je een van deze vragen je aanspreekt is dit een CoEvent voor jou!

Praktisch

 • Datum: 17 juni 2020
 • Locatie: CoEvents vinden plaats bij CoThink in Ermelo
 • Inloop: Vanaf 13:00 ben je welkom
 • Tijd: De sessie start om 14:00 en duurt tot ongeveer 16:30
 • Kosten: Deelname is kostenloos, maar je moet je wel aanmelden.

Neem gerust een geïnteresseerde uit je netwerk mee (graag ook aanmelden). Bij voldoende aanmeldingen gaat het CoEvent door. Gebruik het formulier om je interesse kenbaar te maken of mail ons op: co-event@cothink.nl

T.z.t ontvang je nog een e-mail van ons om je aanwezigheid definitief te bevestigen.

« Terug naar het overzicht
 1.  Faciliteren
 2.  Trainen
 3.  Implementeren
 4.  Contact