CoThink

Menu
 1. Nederlandse website
 2. English website
 3. Site francais
 4. Deutsche website

.Agenda

Agenda

CoEvent - In 3 stappen naar changes zonder incidenten

Wist je dat meer dan 80% van de verstoringen (incidenten) in de ICT het gevolg zijn van wijzigingen (changes)? Niets meer wijzigen dus! Dat is natuurlijk geen optie, maar wat je wel kunt doen om hierin een groot verschil te maken?

Waarom?

"Meer dan 80%", is over het algemeen het antwoord als we in grote organisaties vragen hoeveel ICT P1's er worden veroorzaakt door een change (of eigenlijk, door een wijziging). Wat nu? Je klanten willen toch geregeld wat gewijzigd hebben en je techniek vraagt toch om onderhoud.

Voorkomen van incidenten is natuurlijk nog beter dan oplossen. Daarom gaan we in dit CoEvent kijken naar 3 cruciale stappen waarmee je gaat voorkomen dat een wijziging een ongeplande verstoring veroorzaakt. CoThinker Martijn Maas is je gastheer op deze middag. Hij zal met anecdotes uit de praktijk, over een verkeersplein, de bliksem, een schilderklusje en minstens 4 interpretaties van het woord IMPACT inspireren tot het voorkomen van verstoringen. Maar ook jouw inbreng wordt bijzonder gewaardeerd, het wordt een interactieve sessie!

Voor wie?

Ben je betrokken bij de voorbereiding, uitvoer of evaluatie van wijzigingen? Ben je geïnteresseerd in dit onderwerp? Dan ben je van harte welkom. Je hebt er geen specifieke voorkennis voor nodig, maar het helpt als je weet wat ITIL is en hoe een change management proces doorgaans functioneert in een ICT organisatie.

Praktisch

 • Datum: 1 oktober 2020
 • Locatie: CoEvents vinden plaats bij CoThink in Ermelo.
 • Inloop: Vanaf 13:00 ben je welkom.
 • Tijd: De sessie start om 14:00 en duurt tot ongeveer 16:30
 • Kosten: Deelname is kostenloos, maar je moet je wel aanmelden.

 

Neem gerust een geïnteresseerde uit je netwerk mee (graag ook aanmelden). Bij voldoende belangstelling voor dit onderwerp gaat het CoEvent door.Gebruik het formulier om je interesse alvast kenbaar te maken, of mail ons op: co-event@cothink.nl 

T.z.t ontvang je nog een e-mail van ons om je aanwezigheid definitief te bevestigen.

« Terug naar het overzicht
 1.  Faciliteren
 2.  Trainen
 3.  Implementeren
 4.  Contact