CoThink

Menu
 1. Nederlandse website
 2. English website
 3. Site francais
 4. Deutsche website

.Agenda

Agenda

CoEvent - 3 crucial steps towards changes without incidents

Je bent van harte welkom bij ons CoEvent (kennissessie) op 24 januari 2019 in Ermelo over hoe je verstoringen als gevolg van wijzigingen kunt voorkomen. Het is een bekend fenomeen. Verreweg de meeste incidenten in de ICT komen voort uit wijzigingen. Alle reden dus om meer energie te stoppen in het voorkomen hiervan.

Waarom?

"Meer dan 80%", is over het algemeen het antwoord als we in grote organisaties vragen hoeveel ICT P1's er worden veroorzaakt door een change (of eigenlijk, door een wijziging). We zijn het vaak eens dat als er niets wijzigt, er ook een veel kleinere kans op verstoringen is. Wat nu? Je klanten willen toch geregeld wat gewijzigd hebben en je techniek vraagt toch om onderhoud.

Wij CoThinkers zijn gepassioneerde problem solvers, maar voorkomen van incidenten is natuurlijk nog beter. Daarom gaan we in dit CoEvent kijken naar 3 cruciale stappen waarmee je gaat voorkomen dat een wijziging een ongeplande verstoring veroorzaakt. CoThinker Martijn Maas is je gastheer op deze middag. Hij zal met anecdotes uit de praktijk, over een verkeersplein, de bliksem, een schilderklusje en minstens 4 interpretaties van het woord IMPACT inspireren tot het voorkomen van verstoringen. Maar ook jouw inbreng wordt bijzonder gewaardeerd, het wordt een interactieve sessie!

Voor wie?

Ben je betrokken bij de voorbereiding, uitvoer of evaluatie van wijzigingen? Ben je geïnteresseerd in dit onderwerp? Dan ben je van harte welkom. Je hebt er geen specifieke voorkennis voor nodig, maar het helpt als je weet wat ITIL is en hoe een change management proces doorgaans functioneert in een ICT organisatie. We vagen je om je wel even aan te melden indien je erbij wil zijn. Dat kan via het interesse formulier.

Praktisch

 • Datum: 24 januari 2019
 • Locatie: CoEvents vinden plaats bij CoThink in Ermelo.
 • Inloop: Vanaf 13:00 ben je welkom.
 • Tijd: De sessie start om 14:00 en duurt tot ongeveer 16:30
 • Kosten: Deelname is kostenloos, maar je moet je wel aanmelden. Je krijgt dan van ons te horen of er nog plek is en of het CoEvent zeker door gaat
 • Het CoEvent gaat alleen door bij voldoende belangstelling.
 • We houden je graag op de hoogte! Gebruik het formulier om je interesse kenbaar te maken, of mail ons op: co-event@cothink.nl
« Terug naar het overzicht
 1.  Faciliteren
 2.  Trainen
 3.  Implementeren
 4.  Contact