CoThink

Menu
 1. Nederlandse website
 2. English website
 3. Site francais
 4. Deutsche website

.Agenda

Agenda

CoEvent - CoThink about Data Analytics

Je bent van harte welkom bij ons CoEvent in Ermelo. Data Analytics, Predictive Insights, Machine Learning, Data Mining, IoT……en natuurlijk Big Data maar dat laatste is zó 2016. Wij presenteren CoThink Data Analytics. De aanvulling op de toolbox van de problem solver om problemen op te lossen en te voorkomen.

Tijdens het CoEvent op 29 januari 2019 gaan we met Data Analytics experts aan de slag om te verkennen wat er allemaal is en wat het voor jou kan betekenen bij het oplossen van problemen.

Bart Smit introduceert CoThink Data Analytics. Dé nieuwe tool voor de problem solver. Hij gaat met jullie in op de mogelijkheden en de noodzaak om Data Analytics effectief in te zetten.

Dan onze gastspreker, opgeleid als CoThink RATIO Facilitator, Pieter van Gestel. Hij is Complex Problem Solver bij het Business Critical Analysis Team van KPN. Hij gaat ervaringen en tips met jullie delen. Pieter is een fervent gebruiker van Splunk en gebruikt dit veel bij het oplossen van problemen. Splunk is een professioneel Data Analytics programma en biedt veel meer mogelijkheden dan Excel voor het doen van patroonherkenning en Data Analytics.

Praktische details

 • Datum    : 29 januari 2020
 • Locatie   : CoEvents vinden plaats bij CoThink in Ermelo
 • Inloop     : Vanaf 13:00 ben je welkom
 • Tijd         : De sessie start om 14:00 en duurt tot ongeveer 16:30
 • Kosten    : Deelname is kostenloos, maar je moet je wel aanmelden.


Je hoort dan gelijk of er nog plek is en of het CoEvent definitief door gaat. Het CoEvent gaat alleen door bij voldoende belangstelling.
Gebruik het formulier om je interesse kenbaar te maken, of mail ons op: co-event@cothink.nl

« Terug naar het overzicht
 1.  Faciliteren
 2.  Trainen
 3.  Implementeren
 4.  Contact