CoThink

Menu
 1. Nederlandse website
 2. English website
 3. Site francais
 4. Deutsche website

.Agenda

Agenda

CoEvent - CoThink about Data Analytics

Je bent van harte welkom bij ons CoEvent in Soesterberg bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Data Analytics, Predictive Insights, Machine Learning, Data Mining, IoT……en natuurlijk Big Data maar dat laatste is zó 2016. Wij presenteren CoThink Data Analytics. De aanvulling op de toolbox van de problem solver om problemen op te lossen én te voorkomen.

Tijdens het CoEvent op 29 januari 2019 gaan we met Data Analytics experts aan de slag om te verkennen wat er allemaal is en wat het voor jou kan betekenen bij het oplossen van problemen.

Bart Smit introduceert CoThink Data Analytics. Dé nieuwe tool voor de problem solver. Hij gaat met jullie in op de mogelijkheden en de noodzaak om Data Analytics effectief in te zetten.

Dan onze gastspreker, opgeleid als CoThink RATIO Facilitator, Pieter van Gestel. Hij is Complex Problem Solver bij het Business Critical Analysis Team van KPN. Hij gaat ervaringen en tips met jullie delen. Pieter is een fervent gebruiker van Splunk en gebruikt dit veel bij het oplossen van problemen. Splunk is een professioneel Data Analytics programma en biedt veel meer mogelijkheden dan Excel voor het doen van patroonherkenning en Data Analytics.

Onze tweede gastspreker, Hilco van den Bogaart, is Reliability & Maintenance Engineer bij Waterschap Rivierenland. Hilco heeft na de CoThink leergang Reliability & Maintenance Engineering (R&ME) met succes de getrainde RATIO methoden ingezet. Onlangs won Hilco de innovatie award van WSRL voor het inzetten van Machine Learning op pompen van een poldergemaal. Hij deelt graag de ervaringen, resultaten en leerpunten met jullie.

Praktische details

 • Datum    : 29 januari 2020
 • Locatie   : Het CoEvent vindt deze keer plaats in Soesterberg bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten.
 • Inloop     : Vanaf 13:00 ben je welkom
 • Tijd         : De sessie start om 14:00 en duurt tot ongeveer 16:30
 • Kosten    : Deelname is kostenloos, maar je moet je wel aanmelden.

Neem gerust een geïnteresseerde uit je netwerk mee (ook aanmelden). Bij voldoende belangstelling voor dit onderwerp gaat het CoEvent door.
Gebruik dit formulier om je interesse voor toekomstige CoEvents kenbaar te maken, of mail ons op: co-event@cothink.nl

Je ontvangt nog een e-mail van ons om je aanwezigheid definitief te bevestigen.

« Terug naar het overzicht
 1.  Faciliteren
 2.  Trainen
 3.  Implementeren
 4.  Contact