CoThink

Menu
  1. Nederlandse website
  2. English website
  3. Site francais
  4. Deutsche website

.CoThink

CoThink

Geschiedenis

CoThink BV is op 1 april 2008 opgericht door Jan Willem Vernhout, Bert Visser en Ron Vonk. Zij delen de passie van het toepassen en continu innoveren van rationele en creatieve methoden om hiermee klanten te helpen hun vraagstukken op te oplossen. De andere gedeelde passie is ondernemerschap en zij herkenden dat een eigen onderneming de optimale route was om hiervoor maximaal de ruimte te hebben. 

In eerste instantie werd nog intensief samengewerkt met een vorige werkgever, maar snel was CoThink in staat om zelfstandig te opereren. Met dank aan haar klanten, die de innovaties in methoden zeer wisten te waarderen, heeft CoThink ondanks de moeilijke economische periode een jaarlijkse groei weten te realiseren.

CoThink BV richtte zich in eerste instantie vooral op de Nederlandse markt. Veel sneller dan voorzien verzochten multinationals CoThink echter haar dienstverlening ook internationaal aan te bieden. Dat leidde spoedig tot intensieve samenwerking in Frankrijk en het oprichten van zusterondernemingen in het Verenigd Koninkrijk (CoThink UK Ltd) en in Duitsland (CoThink Deutschland GmbH). CoThink is hierdoor in staat om trainingen, facilitaties en consultancy uit te voeren in het Nederlands, Engels, Frans en Duits.

  1.  Faciliteren
  2.  Trainen
  3.  Implementeren
  4.  Contact