CoThink

Menu
 1. Nederlandse website
 2. English website
 3. Site francais
 4. Deutsche website

.Solvathon

Solvathon

Solvathon

 • Ervaar hoe je samenwerking kunt verbeteren

 • Teambuilding en versterken van klantrelaties

 • Kennismaken met problem solving methodieken en vaardigheden

 • Actief puzzelen, plezier hebben met elkaar en uitgedaagd worden!

Stel je eens voor: Op de tafels staat een doos met enveloppen, spulletjes, beschrijvingen, informatie en een aantal opdrachten. Samen met je team ga je aan de slag om dit mysterieuze probleem op te lossen. Iedereen zal zijn talenten in de strijd moeten gooien om tot de oplossing te komen. Het gaat wellicht om logica, structuur, goed lezen, goed kijken, elkaar helpen en flink puzzelen. Maar 1 ding is zeker: je kunt het niet alleen! Net als op je werk.

Voor wie?

De Solvathon is voor iedereen die wil ervaren hoe je teamwork in problem solving kan verbeteren. En het is ook voor iedereen die op een actieve manier kennis wil maken met problem solving methodes die verrassend effectief zijn. Tijdens een Solvathon leer je elkaar beter kennen, ga je ervaren hoe je het beste samen werkt en hoe je je rationele denkvermogen combineert met vindingrijkheid om de puzzel op te lossen. Je hebt geen voorkennis nodig om mee te doen, maar wel een team​.

Hoe?

Een Solvathon duurt ongeveer een halve dag. Eerst inspireren we de deelnemers en leggen we uit wat er gaat gebeuren. Vervolgens start de Solvathon en werken we met elkaar in een aantal fases naar de oplossing toe. Wij begeleiden de groepen, geven soms extra uitleg en hier en daar een hint. Na iedere fase bespreken we de leerpunten en de deelnemers passen deze direct toe op de volgende fase. Motivatie, snel leren, toepassen & plezier!

Geïnteresseerd?

Lijkt het je wat om een Solvathon te doen op jouw event, met jouw team of met jouw klanten?  Stuur ons een email, of bel even met Martijn Maas (06 20 60 9663) of Jan Willem Vernhout (06 13 14 0979)

 

 

 1.  Faciliteren
 2.  Trainen
 3.  Implementeren
 4.  Contact