CoThink

Menu
  1. Nederlandse website
  2. English website
  3. Site francais
  4. Deutsche website

.Ron Vonk

Ron Vonk

Ron Vonk is partner en senior consultant bij CoThink.

Ron is inmiddels ruim 18 jaar actief als adviseur en trainer in binnen- en buitenland, met name bij industriële- en IT-bedrijven. Door het trainen en het in de dagelijkse praktijk borgen van (rationele) methoden helpt hij organisaties hun prestaties te verbeteren. Zijn grootste uitdaging en passie betreft echter het zelf toepassen van methoden in de rol van facilitator, bijvoorbeeld bij het helpen oplossen van ècht lastige problemen of het nemen van moeilijke besluiten.

Na het vervullen van zijn dienstplicht begon Ron zijn carrière als adviseur bij Rijnconsult. Vanuit dit adviesbureau heeft hij zich gedurende 5 jaar beziggehouden met advisering, coaching en training op het gebied van onderhoudsmanagement binnen vooral technische- en productieafdelingen van grote industriële bedrijven. In deze periode maakte hij tevens kennis met de rationele denkvaardigheden van Kepner-Tregoe, werd erdoor gepassioneerd en verwierf zijn licentie om trainingen te mogen verzorgen.

Toen het internationale training- en adviesbureau Kepner-Tregoe (KT) besloot een nieuwe dochter in Nederland te vestigen, greep Ron de kans om dit mede vorm te mogen geven. Binnen KT heeft hij vervolgens diverse interne (internationale) rollen vervuld, maar is hij ook altijd actief gebleven als trainer en consultant. Na bijna 8 jaar heeft Ron KT verlaten om samen met Jan Willem Vernhout en Bert Visser CoThink te starten.

Ron heeft Werktuigbouwkunde gestudeerd aan de HTS in Den Haag en de TU Delft, met als specialisatie onderhoudsmanagement. Zowel over onderhoudsmanagement als over de toepassing en implementatie van rationele denkmethoden heeft hij een boek en diverse artikelen geschreven.

Contact: Stuur een e-mail naar Ron of bel 06 13 14 0972

  1.  Faciliteren
  2.  Trainen
  3.  Implementeren
  4.  Contact