CoThink

Menu
  1. Nederlandse website
  2. English website
  3. Site francais
  4. Deutsche website

.Martijn Maas

Martijn Maas

Martijn Maas (1973) is facilitator, trainer en consultant bij CoThink

Voordat ik bij CoThink aan boord kwam heb ik ruim 20 jaar gewerkt in de ICT. Behalve een hele brede technische ICT-achtergrond heb ik veel ervaring opgedaan met crisismanagement, incident-, problem- en change-management. Ik heb allerlei management functies gehad en mocht ook LEAN en verbeter/verander programma’s besturen op verschillende plekken op de wereld.

Ik heb door mijn ervaringen een enorme mijn passie ontwikkeld voor het nieuwetijds leiderschap, (organisatie) psychologie en vooral het inspireren en ontwaken van (intrinsieke) motivatie en talenten van mensen. Samenwerking is in onze steeds complexer wordende wereld steeds belangrijker, juist bij problem solving en verbeteren. Daarin vind ik mijn grootste uitdaging en passie! Wat ik het liefste doe is anderen inspireren. Inspireren tot nieuwe inzichten, aanwakkeren van talenten en mensen te helpen in persoonlijke ontwikkeling en groei. Het simpel maken van complexiteit is daarbij een van de belangrijkste sleutels! Inzicht + actie = uitzicht!

Ik heb een innovatieve visie ontwikkeld over kwaliteitsverbetering in operationele ICT omgevingen. Een belangrijk deel daarvan gaat over het herstellen van de balans tussen doel en middel. Zeker in de ICT, met alsmaar toenemende complexiteit, zie ik dat als een van de noodzakelijke stappen.  Mijn aanpak is geworteld in o.a. de volgende concepten en ideeën: Golden Circle (Sinek), Six Simple Rules (Morieux), First Followers (Sivers), Motivation (Pink), Situationeel Leiderschap (Hersey) en Dienend Leiderschap (Lao-Tzu, Greenleaf).

De RATIO-aanpakvan CoThink is de rode draad in werk. Vanuit ICT gezien zie ik RATIO als de ‘HOE’ tussen het waarom en het wat van ITIL

Ik woon samen met mijn echtgenote Tanja in Hamont, Belgie van waaruit we heel graag de wereld verkennen; zoals samen zeilen, de natuur in of een andere cultuur ontdekken. Tanja en ik delen ook onze passie voor de innerlijke mens, we zijn beide psychosociaal counselor (psychotherapeut) en genieten ervan om andere verder te kunnen helpen.

Het echte stoom afblazen doe ik op het podium en in de studio; als bassist van de band Tigre Blanco. Met Tigre Blanco speel ik veel op festivals en vooral in theaters in Nederland. Af en toe maken we een mooie trip voor concerten in het buitenland. Ik neem ook de opnames, mix en mastering van onze muziek voor m’n rekening; hier komen mijn technische affiniteit en mijn creativiteit maximaal samen!

Contact: Stuur een e-mail naar Martijn of bel 06 20 60 96 63

  1.  Faciliteren
  2.  Trainen
  3.  Implementeren
  4.  Contact