CoThink

Menu
  1. Nederlandse website
  2. English website
  3. Site francais
  4. Deutsche website

.Jan Willem Vernhout

Jan Willem Vernhout

Jan Willem Vernhout (1969) is partner en senior consultant bij CoThink.

Mijn focus is het begeleiden van klanten om tastbare resultaten te behalen en hiermee de organisatie-effectiveit te verbeteren. In mijn dagelijks werk faciliteer ik het veranderingsproces, geef leiding aan projecten en vind het inspirerend om medewerkers te trainen en te coachen. Ik geloof dat er veel ongebruikte kennis en ervaring in mensen en organisaties aanwezig is. Door een systematische methodische aanpak zoals RATIO en Lean te combineren met onze vaardigheid om mensen te mobiliseren kun je het beste uit mensen naar voren halen.

In de afgelopen jaren heb ik een brede internationale ervaring opgedaan in alles wat te maken heeft met onderhoud en productie, manufacturing en IT. Ik krijg vooral energie van een uitdagende omgeving en voel me thuis in alle lagen van de organisatie.

Mijn loopbaan ben ik gestart bij een grote elektriciteitsproducent waar ik ruim 4 jaar in verschillende rollen werkte. Vervolgens was ik gedurende 5 jaar consultant en manager services bij Datastream Systems Inc. In de daarop volgende 6 jaar heb ik mijn passie voor Problem Solving & Decision Making, Risico & Safety Management, Operational Excellence & Lean verder ontwikkeld als senior consultant bij Kepner-Tregoe.

Sinds April 2008, ben ik samen met Ron Vonk and Bert Visser gestart met CoThink.

Ik studeerde Technische Natuurkunde aan de Hogeschool Enschede, ben gelicenceerd trainer (o.a. HBDI) en gecertificeerd project manager. Daarnaast vind ik het leuk om mijn visie te delen over projectmanagement, mensontwikkeling en de toepassing/ implementatie van kritisch denken door het schrijven van artikelen en het regelmatig spreken op seminars.
Ik woon met vrouw en twee kinderen in Lemmer waar we genieten van de omliggende meren tijdens zeiltochtjes. Om mentaal en fysiek in conditie te blijven doe ik aan hardlopen en ik laat ik mij graag uitdagen voor een rondje golf. Als vrijwilliger ben ik wekelijks actief als coach van het jongens D1 hockey-team van MHC Lemmer. Als bestuurslid van de NVDO kring Friesland zorgen we voor bijeenkomsten waar leden kennis en ervaring kunnen delen.  

Contact: Stuur een e-mail naar Jan Willem of bel 0613140979

  1.  Faciliteren
  2.  Trainen
  3.  Implementeren
  4.  Contact