CoThink

Menu
  1. Nederlandse website
  2. English website
  3. Site francais
  4. Deutsche website

.Jaap Trouw

Jaap Trouw

Jaap Trouw (1979) is associate trainer bij CoThink

"Problemen oplossen begint met het echt snappen van het probleem". Zijn filosofische achtergrond in combinatie met een “niet lullen maar poetsen” mentaliteit zorgen voor de juiste verhouding tussen het stilstaan bij een probleem en het aanreiken van handvatten voor de oplossing. Daarbij beweegt Jaap zich graag binnen alle lagen van een bedrijf en spreekt de taal van zowel de beheerders en ontwikkelaars, als van het management en de business. Rechtvaardigheid en servicegerichtheid staan bij Jaap hoog in het vaandel.

Jaap is van vele markten thuis, maar heeft op een uitstapje van 1,5 jaar bij de Politie als Recherchekundige, voornamelijk binnen IT gerelateerde bedrijven gewerkt. Hij heeft ervaring bij werkgevers als TomTom, Hot ITem, Capgemini en Marktplaats.nl. Rollen die hij heeft vervult, variëren van helpdeskmedewerker, tot Business Intelligence Consultant, van Service Manager tot operationeel teamleider van een beheerafdeling, van projectmanager tot online strategie consultant.

Jaap heeft filosofie gestudeerd aan de Universiteit Leiden en is afgestudeerd in de taal en wetenschapsfilosofie met nadruk op de latere Wittgenstein. Jaap woont in Leiderdorp en woont samen met zijn vriendin en 2 kinderen. Als afleiding sport hij graag (marathon, fitness en trailrunning).

Contact: Stuur een e-mail naar Jaap of bel +31 6 82 78 38 84

Jaap is ook te vinden op Twitter: @jtrouw en LinkedIn

  1.  Faciliteren
  2.  Trainen
  3.  Implementeren
  4.  Contact