CoThink

Menu
  1. Nederlandse website
  2. English website
  3. Site francais
  4. Deutsche website

.iRCA inschrijven

Inschrijfformulier Open Inschrijving iRCA

De factuur kan CoThink zenden naar:


Jouw leidinggevende speelt een belangrijke rol in het succes van deze training. Bijvoorbeeld bij het invullen voor randvoorwaarden die zorgen dat je je goed kunt voorbereiden, deelnemen en bij de uitvoer van opdrachten in de praktijk. Maar ook bij het afspreken en invullen van verwachtingen. We betrekken daarom graag je leidinggevende:


Wij kunnen tijdens deze training een overnachting voor u reserveren. Overnachting wordt door ons aanbevolen aangezien dat ten goede komt aan het onderlinge contact in de groep. De kosten voor logies en ontbijt komen voor eigen rekening en dienen ter plaatse te worden voldaan. Mocht u bij nader inzien geen gebruik maken van de overnachting dan dient u zelf te annuleren. De kosten voor logies en ontbijt zijn ca € 100,- per overnachting. De training wordt gegeven op onze eigen trainingslocatie in Ermelo. De training vraagt een investering in tijd en geld. Het is een 3-daagse training en kost € 1.650,-. Dit bedrag is inclusief lunch maar exclusief BTW. 

Toegang tot de training wordt verleend op basis van het vooraf betalen van de factuur of het opgeven van een referentienummer, zoals aangegeven in onze Algemene Voorwaarden
Sommige bedrijven nemen facturen alleen in behandeling onder vermelding van een referentienummer. Dit kan een ordernummer, kostenplaats, PO-nummer e.d. zijn. Dit hoeft niet voor u te gelden. Neem bij twijfel contact op met uw financiële afdeling.

*

Ik accepteer de Algemene Voorwaarden en geef ik toestemming dat CoThink de bovenstaande gegevens mag verwerken & opslaan voor eigen administratieve doeleinden. Dat betekent ook dat deze gegevens niet met derden worden gedeeld (zie CoThink's privacy en data protectie beleid)

  1.  Faciliteren
  2.  Trainen
  3.  Implementeren
  4.  Contact