CoThink

Menu
 1. Nederlandse website
 2. English website
 3. Site francais
 4. Deutsche website

.Bert Visser

Bert Visser

Bert Visser (1954) is associate partner en senior consultant / trainer / coach bij CoThink.

Zijn primaire aandachtsgebied is het ontwerpen en het begeleiden van trajecten voor organisatieontwikkeling. Daarbij staat het verbeteren van bedrijfsresultaten door het mobiliseren van het “kritisch en creatief denken” centraal. Bert ondersteunt verschillende bedrijven, waar vooral “mens en techniek” een belangrijke rol speelt.

Door meer dan 20 jaar advieservaring, gelooft hij dat mensen en organisaties hun eigen vraagstukken kunnen oplossen, mits de juiste vraag op het juiste moment wordt gesteld en beantwoord. Innovatie ontstaat, doordat bestaande ziens- en denkwijzen worden doorbroken. Dat vergt een krachtige procesbegeleidende rol, waarbij gedisciplineerde en methodische aanpak houvast biedt. Op basis van die visie en zijn enthousiasme voor resultaat, inspireert, adviseert, faciliteert en begeleidt hij organisaties en groepen bij:

 • Het effectief implementeren van strategie: door veranderings- , risico-, portfolio- en project management.
 • De analyse en het verbeteren van de bedrijfsvoering, de (her)inrichting van de organisatie, in het bijzonder voor Productie- en Asset Management.
 • De communicatie en de samenwerking, teamontwikkeling en persoonlijke effectiviteit van medewerkers. (Whole Brain Thinking)

Voordien was Bert Visser zeven jaar werkzaam als partner bij Kepner-Tregoe. Hij was oprichter en country-manager van Kepner-Tregoe Nederland en later Europees practice–manager Consumer Products. Daarvoor werkte hij elf jaar bij Rijnconsult als senior adviseur / trainer / interim manager en was betrokken bij projecten op het gebied van Productie- en Assetmanagement, Volkshuisvesting en Facility Management.

Bert studeerde Civiele Techniek en Bedrijfskunde en volgde de SIOO-opleiding voor veranderingsmanagement. Daarnaast beschikt hij over de licenties van Herrmann (Whole Brain Thinking en Teamontwikkeling), De Bono (Creatief Denken) en Kepner-Tregoe (Analytisch Denken). Bert woont in Ermelo en is actief in de NVDO en de plaatselijke Rotary. Zijn passies zijn klassieke muziek en het spelen van gitaar en piano.

Contact: Stuur een e-mail naar Bert of bel 0613140970

 1.  Faciliteren
 2.  Trainen
 3.  Implementeren
 4.  Contact