CoThink

Menu
  1. Nederlandse website
  2. English website
  3. Site francais
  4. Deutsche website

.Alex Brouwer

Alex Brouwer

Alex Brouwer

Alex Brouwer (1973) is Trainer facilitator en consultant. Ik los graag problemen op en doe dit met methode energie en drive.

Voordat ik bij CoThink begon heb ik bijna 20 jaar bij een groot wereldwijd opererend ICT-bedrijf gewerkt. Hier heb ik ervaring opgedaan en gewerkt in tal van functies en rollen zoals Service Desk Manager, Delivery Manager, Incident Manager, Project Management, Directie ondersteuning. Maar ik ben begonnen met mijn voeten stevig in de klei, als onsite support engineer.

Wat deze functies gemeen hebben is de klant; de eindgebruiker die zijn werk zonder verstoringen moet kunnen doen. Dat is wat mij iedere dag energie geeft!

De laatste drie jaar ben ik Major Incident Manager en Complex Problem Solver geweest. Ik heb voor onze klanten vele problemen en crisissen opgelost. Soms onder hoge druk en altijd met een team experts die ik faciliteerde.

Ik kwam met RATIO in aanraking vlak voordat ik Major Incident Manager werd. Ik wist meteen dat dit ‘goud’ was voor mij persoonlijk en voor de organisatie. Vóór de introductie van RATIO loste we natuurlijk ook problemen op. Maar toen was de doorlooptijd vaak lang en onvoorspelbaar. Door het gebruik van RATIO gingen we van ‘met een beetje geluk’ oplossen naar ‘expres altijd goed’ oplossen. Ik deed een succesvolle implementatie van RATIO, de Major Incident Management functie en het proces. Ik ben er ontzettend trots op dat dat leidde tot een aantoonbare verbetering in oplossnelheid en klanttevredenheid.

Het is ongelofelijk gaaf dat ik als trainer nu alle ervaring die ik heb opgedaan mag delen en anderen de fijne kneepjes van problem solving bij mag brengen.

Ik ben geboren en getogen in het mooie Enkhuizen. Een paar keer per week kun je me vinden in de sportschool. Daarnaast geef ik voetbaltraining en schaak training aan kinderen. Voor schaakvereniging KTV (Kan tegen Verlies) ben ik 1 van de 5 bestuursleden en ik schaak zelf ook natuurlijk. Voor de kenners; mijn rating zit tegen de 1800 aan, maar nog nooit daar overheen.

Contact: Stuur een e-mail naar Alex of bel 06 54 28 88 34

  1.  Faciliteren
  2.  Trainen
  3.  Implementeren
  4.  Contact