CoThink

Menu
  1. Nederlandse website
  2. English website
  3. Site francais
  4. Deutsche website

.Publicaties

Publicaties

Omgaan met complexiteit - Try before you die

Complex Problem Solving pilot workshop

In de steeds complexere samenleving zijn ook problemen complexer. Dat klinkt logisch, maar wij stelden ons de typische CoThink-vraag: “Waar Blijkt Dat Uit?” Ofwel waarin zit dat dan precies?

CoThink blijft innoveren en sinds vorig jaar volgen we de ontwikkelingen rondom de toenemende complexiteit op de voet

Twee studenten van de Hogeschool Rotterdam verkenden voor ons het gebied van Complex Problem Solving. Op 20 februari 2017 is dit afgerond met een succesvol seminar waar meer dan honderd deelnemers inzicht kregen in de belangrijkste factoren van complexe problemen. Om het eenvoudig te zeggen komt dat neer op het volgende.

Technologie neemt exponentieel toe, steeds meer specialisten moeten naadloos samenwerken én we accepteren steeds minder dat systemen/apparaten falen. Dus komen er weer extra technologieën en systemen om dat falen te bestrijden waarmee alles nog weer complexer wordt.

CoThink is expert op dit gebied en die ervaring geven we graag door. Daarom hebben we een workshop Complex Problem Solving ontwikkeld. Natuurlijk met de CoThink manier van denken: een praktische benadering die de complexiteit reduceert. Elk probleem heeft een eenvoudig deel en als je concreet maakt wat complex is, valt het misschien allemaal nog mee.

We willen dit delen en uitproberen samen met onze klanten. In een pilot workshop Complex Problem Solving gaan we met de deelnemers ervaren hoe dit gaat.

(inschrijven is niet meer mogelijk)

« Terug naar het overzicht
  1.  Faciliteren
  2.  Trainen
  3.  Implementeren
  4.  Contact