CoThink

Menu
 1. Nederlandse website
 2. English website
 3. Site francais
 4. Deutsche website

.Agenda

Agenda

CoEvent - Event Map, de filosofie

Je bent van harte welkom bij ons CoEvent op 20 maart 2019 in Ermelo. In deze kennissessie gaan we filosoferen over causaliteit, oorzaak en gevolg, met als praktische kapstok de Event Map.

Event Map is dé manier om feiten en causaliteit te visualiseren. Lekker praktisch. Toch is er een fundamenteel probleem met causaliteit. Er is geen wet van causaliteit, hoe zit dat? En in hoeverre zeggen feiten iets over de werkelijkheid? Hoe kan een verandering feitelijk zijn als het verandert? Met andere woorden: hoe waar is een Event Map?

Wellicht heb je zelf zulke vragen en zeker komen er meer invalshoeken in dit CoEvent naar boven. In deze sessie zal Dirk Vollenhoven zijn inzichten met je delen en je verleiden tot het stellen van meer verdiepende vragen. Filosoferen. Met als kapstok, lekker praktisch, de Event Map.

Voor wie?

Ben je een praktische problem solver en ook geïnteresseerd in de diepere wetten en concepten daarachter? Denk je bij het oplossen van problemen wel eens: dit helpt wel, maar klopt het ook? Vind je het leuk om je Event Map écht kloppend te krijgen? Vind je filosofie én problem solving interessant? Als één van deze vragen je aanspreekt, is dit CoEvent iets voor jou.

Praktisch

 • Datum: 20 maart 2019
 • Locatie: CoEvents vinden plaats bij CoThink in Ermelo
 • Inloop: Vanaf 13:00 ben je welkom
 • Tijd: De sessie start om 14:00 en duurt tot ongeveer 16:30
 • Kosten: Deelname is kostenloos, maar je moet je wel aanmelden. Je krijgt dan van ons te horen of er nog plek is en of het CoEvent zeker door gaat
 • Het CoEvent gaat alleen door bij voldoende belangstelling
 • We houden je graag op de hoogte! Gebruik het formulier om je interesse kenbaar te maken, of mail ons op: co-event@cothink.nl
« Terug naar het overzicht
 1.  Faciliteren
 2.  Trainen
 3.  Implementeren
 4.  Contact