CoThink

Menu
 1. Nederlandse website
 2. English website
 3. Site francais
 4. Deutsche website

.Agenda

Agenda

CoEvent - De vele toepassingsmogelijkheden van Event Mapping

In deze kennissessie staat de brede toepassing van de methode Event Mapping centraal.

Inmiddels wordt deze methode in veel organisaties gebruikt voor het zorgvuldig analyseren van incidenten, technische storingen en andere complexe problemen. De toepasbaarheid en toegevoegde waarde van Event Mapping reikt echter veel verder.

De Event Map blijkt bijvoorbeeld bijzonder bruikbaar en effectief bij het uitvoeren van projectevaluaties, ondersteuning van maatschappelijke discussies, bepalen van beleid, etc. Tijdens dit CoEvent zal Ron Vonk de deelnemers inspireren door het delen van zijn ervaringen in het brede gebruik van Event Mapping voor analyse, visualisatie en communicatie van een willekeur aan complexe vraagstukken.

Voor wie?

Gebruik je al Event Maps maar en wil je weten wat er nog meer mee kan? Wil je graag problemen ontrafelen die niet heel concreet en technisch van aard zijn? Ben je benieuwd naar het visualiseren van complexe problemen? Of ben je om andere reden geïnteresseerd in dit onderwerp? Je bent van harte welkom. Je hebt er geen specifieke voorkennis voor nodig.

Praktisch

 • Datum: 7 mei 2020
 • Locatie: CoEvents vinden plaats bij CoThink in Ermelo
 • Inloop: Vanaf 13:00 ben je welkom
 • Tijd: De sessie start om 14:00 en duurt tot ongeveer 16:30
 • Kosten: Deelname is kostenloos, maar je moet je wel aanmelden. Je krijgt dan van ons te horen of er nog plek is en of het CoEvent door gaat
 • Het CoEvent gaat alleen door bij voldoende belangstelling
 • We houden je graag op de hoogte! Gebruik het formulier om je interesse kenbaar te maken, of mail ons op: co-event@cothink.nl
« Terug naar het overzicht
 1.  Faciliteren
 2.  Trainen
 3.  Implementeren
 4.  Contact